17x06 - Homer kandiduje

Originálny názov: See Homer Run
Produkčný kód: GABF21

Scenár: Stephanie Gillis, Réžia: Nancy Kruse
Premiéra v USA: 20. november 2005

Referencie: (vysvetlivky) Proud to be an American - Lee Greenwood [P]

Obsah

Obrázok z epizódy 17x06

Na deň otcov sa rozhodol dať Bart Homerovi multifunkčný nožík. Lisa sa však rozhodla spraviť preňho viac osobnejší darček. Ale keď Homer neocení jej ručne maľovanú knihu "dcéra ľúbi otca", Lisa tu tak rozhnevá, až si zavolá Skinner jej rodičov do školy. Homer sa rozhodne získať späť lásku svojej dcéry tým, že sa stane novým školským "Bezpečnostným mlokom".

Medzitým sa podarilo Bartovi ukradnúť tabuľu s názvom ulice s jeho menom, aby zapôsobil. To spôsobí hromadnú dopravnú nehodu, kde Homer prezlečený za mloka zachraňuje ľudí z horiacich áut. Táto havária vyústila do verejného dohľadu nad primátorom Quimby-om a nových volieb, ktoré si želala väčšina obyvateľov.

Lisu napadlo, že by sa Homer s jeho kostýmom mohol uchádzať o miesto primátora a ona by mohla byť jeho manažérkou. Žiaľ, keď sa Homerov oblek mloka zničí, ľudia už nie sú ochotní ho vypočuť. Lisa je však vďačná aj za to, že sa o to aspoň pokúsil.

 

Bartov trest


 Nie je.

 

Gaučový gag

 Simpsonovci si sadajú na gauč. Ich obývačka je zakrytá kopulou zo skla a vystavená pred zrakmi viacerých zvedavých mimozemšťanov ako Kodos a Kang na ich domovskej planéte, s podtitulom "Earth Family".

 


Zaujímavosti/všimli ste si?

... nápis na obchode bol:"Do it yourself you lazy ass" (Urob si sám ty lenivá sviňa)?
... Homer hýbal chvostom vo svojom obleku?


<< Predchádzajúca epizóda
Nasledujúca epizóda >>