07x21 - Dvaadvacet krátkých filmů o Springfieldu

Originálny názov: 22 Short Films About Springfield
Produkčný kód: 3F18

Scenár: Richard Appel, David S. Cohen, John Collier, Jennifer Crittendenová, Gred Daniels, Brent Forrester, Rachel Puildová, Steve Tompkins, Josh Weinstein a Matt Groening, Réžia: Jim Reardon
Premiéra v USA: 14. apríl 1996

Referencie: (vysvetlivky) Pohotovosť [S], Pulp Fiction [F], Priatelia [S], Freak-a-zoid - Midnight Star [P]

Obsah

Obrázok z epizódy 07x21

Bart a Milhouse sú zvedaví, či sa obyvateľom Springfieldu stáva čokoľvek zaujímavé, a tak sa prizrú bližšie na životy svojich rodičov, kamarátov, príbuzných a detí. Sanjay a Apu sa uberú na 5 minútovú party, Marge sa snaží vybrať žuvačku s Lisiných vlasov; včelie žihadlo prinúti Smithersa navštíviť nemocnicu; Barney splatí svoj 2000 dolároví dlh, ale zločinec Snake (Haďák) tie peniaze ukradne; Skinner pozve inšpektora Chalmersa na večeru; Homer zamkne Maggie v automate na noviny; šerif Wiggum a Lue diskutujú o tom, aké rozdiely sú medzi Krusty Burgerom a McDonaldom; Bumblebee Man (Čmeláčí muž) zničí svoj dom; pes reverenda Lovejoya „pošpiní“ trávnik Neda Falndersa; Milhouse zúfalo hľadá záchod; Cletus nájde topánky; Herman si vezme ako rukojemníkov Wigguma, Snaka a Kirka Van Houtena; kaderník spraví Lise trendový účes a vysoký chlapík sa pomstí Nelsonovi.

 

Bartov trest


 Nie je.

 

Gaučový gag

 Všetko je pod vodou a Simpsonovci priplávajú do izby v podobe morských živočíchov. Sadnú si na gauč v podobe lastúr a pozerajú do otvoreného pokladu.

 


Zaujímavosti/všimli ste si?

... Springfield Shopper už nie je zadarmo, ale stojí 25 centov?
...v titulkoch je uvedených až 11 scenáristov k tejto epizóde?


<< Predchádzajúca epizóda
Nasledujúca epizóda >>