16x07 - Drahé pivínko

Originálny názov: Mommie Beerest
Produkčný kód: GABF01

Scenár: Michael Price, Réžia: Mark Kirkland
Premiéra v USA: 30. január 2005

Referencie: (vysvetlivky) 2 Fast 2 Furious [F], Kill Bill [F], Kámo, kde mám fáro? [F], Love Will Keep Us Together - Captain & Tennille [P], Cheers [S], Liga , Les výnimočných [F]

Obsah

Obrázok z epizódy 16x07

Simpsonovci konečne splatili hypotéku a sú bez dlhov. Počas oslavy u Moea (Vočka) prichádza inšpektor, ktorý je však Moeov známy a za úplatok si žiadny z mnohých nedostatkov nevšimne. Po tom čo zje cibuľu, ktorá ho zabije, prichádza druhý inšpektor a krčmu bez milosti zaviera. Homer dáva Moeovi peniaze z novej hypotéky, aby dal krčmu do poriadku. To sa nepáči Marge a ako spoluvlastník chce mať dohľad nad svojou investíciou.

Na základe jej návrhu sa krčma zmení na britský štýl a stávajú sa z nich obchodní partneri. Marge trávi v robote veľa času. Spolu odchádzajú na konferenciu a Moe sa snaží situáciu využiť, aby povedal jej povedal, čo k nej cíti. Prichádza Homer, aby si voju ženu udržal. Marge hovorí Moeovi, že raz môže urobiť jednu ženu šťastnou.

 

Bartov trest


 Nie je.

 

Gaučový gag

 Obývačka je celá z piesku. Členovia rodiny vyzerajú otrhane a vysmädnuto. Všetci sa priplazia ku gauču a ľahnú si naň. No celá obývačka sa pod nimi zrúti.

 


Zaujímavosti/všimli ste si?

...epizódu sledovalo v americkej premiére 10 miliónov divákov?


<< Predchádzajúca epizóda
Nasledujúca epizóda >>