16x13 - Mobilní Homer

Originálny názov: Mobile Homer
Produkčný kód: GABF07

Scenár: Raymond S. Persi, Réžia: Tim Long
Premiéra v USA: 20. marec 2005

Referencie: (vysvetlivky) Flinstoneovci [S], Mickey Mouse [S], Welcome to the jungle - Guns n' Roses [P], Nebezpečná rýchlosť [F]

Obsah

Obrázok z epizódy 16x13

Marge tlačí na Homer, aby uzatvoril už konečne životnú poistku po tom čo ho malá nehoda s garážovými dverami takmer pripraví o život. Homer je však pre poisťovaciu spoločnosť nepoistiteľný, a preto sa Marge rozhodne zobrať všetko do vlastných rúk a začne šetriť všade kde to je len možné, aby si našetrila nejaké peniaze do budúcnosti, keď tu už Homer nebude. Moe, Lenny aj Carl presvedčia Homera, že takéto rozhodnutia by mali robiť manželia spoločne a z trucu minie všetky usporené peniaze na kúpu rekreačného vozidla.

Toto sa samozrejme nepáči Marge a Homerove ľahkovážne rozhodnutie spôsobí, že obaja začnú súperiť o priazeň svojich detí. Marge zostáva v dome, zatiaľ čo Homer si žije vo svojom novom vozidle zaparkovanom v záhrade. Pozýva aj ďalších priaznivcom takýchto áut, aby parkovali u neho. Marge mu to odpláca vypnutím prúdu čo donúti všetkých odísť a rozpúta veľkú hádku s Homerom. V snahe zachrániť manželstvo svojich rodičov, Bart a Lisa ukradnú auto a idú ho vrátiť predajcovi. Záchrana detí spojí Homera a Marge. Všetko napokon dobre dopadne a rodina sa dá opäť dokopy.

 

Bartov trest


 Nie je.

 

Gaučový gag

 Simpsonovci si normálne sadnú na gauč. Homer si z hlavy strhne masku a vidíme preoblečeného Leváka Boba, ktorý sa začne oháňať nožom a naháňať Barta. Ostatní tŕpnu na gauči od hrôzy.

 


Zaujímavosti/všimli ste si?

...epizódu sledovalo počas premiéry v USA 8,6 milióna divákov?


<< Predchádzajúca epizóda
Nasledujúca epizóda >>