16x08 - Homerův a Nedův poslední výkop

Originálny názov: Homer and Ned's Hail Mary Pass
Produkčný kód: GABF02

Scenár: Tim Long, Réžia: Steven Dean Moore
Premiéra v USA: 6. február 2005
Hviezdni hostia: Tom Brady, LeBron James, Michelle Kwan, Yao Ming a Warren Sapp

Referencie: (vysvetlivky) Mario [videohra], Donkey Kong [videohra], Pac Man [videohra], Let's Get Physical - Olivia Newton-John [P]

Obsah

Obrázok z epizódy 16x08

Počas návštevy karnevalu v parku Homer porazí Barta v jednej hre a jeho víťazný tanec je natočený Komixákom, ktorý toto zaujímavé video pustí aj na internet. Všimne si to aj jeden hráč NFL a kúpi si práva na používanie tohto a iných tancov. Čoskoro sa pridajú aj iní športovci (Lebron James, Tom Brady, Yao Ming, Michelle Kwan, Yao Ming a Lenny) a začínajú využívať jeho poradenstvo, aby si získali priazeň divákov.

Medzitým Flanders vyrába vlastné filmy s biblickým motívom. Marge sa veľmi nepáčia, pretože sú plné násilia krvi. Homer sa stáva hlavným choreografom prestávkovej šou na Super Bowli. Dochádzajú mu však nápady, a tak si zavolá na pomoc Neda a spolu vytvoria monumentálne predstavenie o veľkej arche. To sa ale kvôli náboženskej téme nepáči publiku a Homera vypískajú. Tak sa konči jeho krátka kariéra choreografa.

 

Bartov trest


 Nie je.

 

Gaučový gag

 Simpsonovci sa nastavajú na seba, Maggie je najvyššie.

 


Zaujímavosti/všimli ste si?

...v tejto epizóde sme sa dozvedeli skutočné meno Komixáka (Commic Book Guy) - Jeff Alebertson?
...epizódu sledovalo počas premiéry v USA 23,1 milióna divákov, čo je jeden z najlepších výsledkov seriálu a najlepší od roku 2002?


<< Predchádzajúca epizóda
Nasledujúca epizóda >>