16x15 - Futu-drama

Originálny názov: Future-Drama
Produkčný kód: GABF12

Scenár: Matt Selman, Réžia: Mike B. Anderson
Premiéra v USA: 17. apríl 2005
Hviezdni hostia: Amy Poehler ako Jenda, John DiMaggio ako Bender

Referencie: (vysvetlivky) Transformers [S], E.T. mimozemšťan [F], Take on me - A-HA [P], Hulk [S], International Geophysical Year (I.G.Y.) - Donald Fagen [P], Robocop [F], Futurama [S], Bizarre Love Triangle - New Order [F], Sea of Love - Honeydrippers [F], Návrat do budúcnosti [F], Matrix [F], Mc Donald [spoločnosť]

Obsah

Obrázok z epizódy 16x15

Profesor Frink použije jeho vynález aby ukázal Bartovi a Lise ich posledné dni na strednej škole. Tak môžu obaja vidieť ako dopadnú ak nezmenia svoj život. V nie až tak vzdialenej budúcnosti sú roboty bežnou súčasťou života, Moe má klon, Homer a Marge už nežijú spolu, Lisa chodí s nabúchaným Milhousom a Bart s dievčaťom svojich snov Jendou. Ich vzťahy sa však rozpadnú, pretože Lisa nemá rada Milhousa a Jende sa nepáči Bartova detinskosť.

Aby jej dokázal svoju zrelosť, vezme prácu v Kwik-E-Marte. Zachráni pána Burnsa pred zlodejom a ten mu za odmenu poskytne štipendium, ktoré malo pôvodne patriť Lise. Tým si chce získať Jendu späť. Spolu sa vkradnú do Frinkovho opusteného domu, kde si opäť otestujú svoju budúcnosť. Vidí nešťastné manželstvo Lisy s Milhousom. To ho napokon prinúti vzdať sa štipendia a dať ho tomu, kto si ho naozaj zaslúži – Lise. Jeho pekné gesto spojí aj rodičov.

 

Bartov trest


 Nie je.

 

Gaučový gag

 Pred gaučom sa zoradí päť akčných figúriek v štýle Transformerov, ktorý sa pretransformujú na Simpsnovcov.

 


Zaujímavosti/všimli ste si?

...toto je 350 epizóda Simpsonovcov?
...epizódu sledovalo počas premiéry v USA 8,3 milióna divákov?


<< Predchádzajúca epizóda
Nasledujúca epizóda >>