16x16 - Kdo se bojí pokrývače?

Originálny názov: Don't Fear the Roofer
Produkčný kód: GABF10

Scenár: Kevin Curran, Réžia: Mark Kirkland
Premiéra v USA: 1. máj 2005

Referencie: (vysvetlivky) Hot Wheels [hračka], Everybody loves Raymond [S]

Obsah

Obrázok z epizódy 16x16

Springfieldom sa preženie silná búrka a poškodí Simpsonovcom strechu. Homer hľadá niekoho, kto by mu pomohol s opravou strechy. Po dlhom hľadaní nájde nového priateľa, ktorý je ochotný mu s tým pomôcť. Homer a Ray pracujú na oprave strechy zatiaľ čo Marge s deťmi navštívia domov dôchodcov. Santa´s Little Helper (Spasitel) sa teší v domove veľkej obľube a čoskoro zapadne do prestarnutého prostredia. Po hodinách pitia piva počas opravy strechy Homer spadne a pristane v posteli.

Na ďalší deň navštívi Homer Raya v obchode a dohodnú sa, že strechu spoločne dokončia na ešte v ten deň. Ray sa však neukáže. Nikto mu neverí, že Ray je skutočný a že naozaj existuje. Homer sa zobúdza v psychiatrickej liečebni Fight Club. Po sérii liečení elektrickými šokmi je Homer vyliečený a môže ísť domov. Pri odchode však rodinka vidí Raya a všetko sa napokon nejako vysvetlí.

 

Bartov trest


 Nie je.

 

Gaučový gag

 Gaučová scéna je akoby zo skladačky puzzle. Dva kúsky skladačky, na ktorých majú byť hlavy Homera a Maggie, chýbajú. Dve ruky (s piatimi prstami) vložia kúsky skladačky naopak, potom si to všimne a prehodí ich hlavy na správne miesta a povie "Woo-hoo!"

 


Zaujímavosti/všimli ste si?

...epizódu sledovalo v americkej premiére 10,3 milióna divákov?


<< Predchádzajúca epizóda
Nasledujúca epizóda >>