24x01 - Moonshine River

Originálny názov: Moonshine River
Produkčný kód: PABF21

Scenár: Tim Long, Réžia: Bob Anderson
Premiéra v USA: 30. september 2012
Hviezdni hostia: Ken Burns ako rozprávač, Zooey Deschanel ako Mary Spuckler, Sarah Michelle Gellar ako Gina Vendetti, Anne Hathaway ako Jenny, Don Pardo, Natalie Portman ako Darcy, Kevin Michael Richardson ako Drummer, Al Roker, Sarah Silverman ako Nikki McKenna

Obsah

Obrázok z epizódy 24x01

Počas Springfieldskeho plesu sa Bart posmieva Lise, keď ju vidí tancovať s Milhouseom. Lisa však povie Bartovi, že on si nie je schopný udržať žiaden vzťah, lebo dievčatá to s ním ukončia, akonáhle ho lepšie spoznajú. Frustrovaný Bart sa rozhodne zistiť, čo je dôvodom, prečo jeho vzťahy nikdy dlho nevydržali. Spojí sa zo všetkými jeho bývalými láskami, no žiadne dievča s ním nechce hovoriť. Zostáva ešte Mary Spucklerová (dcéra vidiečana Cletusa), ktorá sa odsťahovala do New Yorku.

Simpsonovci preto zamieria do New Yorku. Lisa a Marge sa rozhodnú v New Yorku zájsť na divadelné predstavenie, zatiaľ čo Homer a Bart hľadajú Mary.

 

Bartov trest


 Originálny trest: I will not wear white after Labor Day (pričom Bart má na sebe biely oblek)
 Český preklad:   Po svátku práce nebudu chodit v bílém

 

Gaučový gag

 

Simpsonovci sú motýle, ktoré sa vyliahnu z kukiel a takmer ich kladivom rozdrví Gerald (chlapec s jedným obočím - Maggiein úhlavný nepriateľ), v čom mu zabráni Maggie. Motýle potom odletia preč do západu slnka.

 



<< Predchádzajúca epizóda
Nasledujúca epizóda >>