19x03 - Homerova odtahovka

Originálny názov: Midnight Towboy
Produkčný kód: JABF21

Scenár: Stephanie Gillis, Réžia: Matthew Nastuk
Premiéra v USA: 7. október 2007
Hviezdni hostia: Matt Dillon ako Louie

Obsah

Obrázok z epizódy 19x03

Marge chce uložiť Maggie do postieľky, no tá sa jej nechce pustiť. Marge sa preto rozhodne poslať e-mail organizácii, ktorá sa stará o to, aby boli deti samostatné.

Medzitým Homer zistí, že v Kwik-E-Marte už nemajú žiadne mlieko, pretože ho ktosi používa ako palivo do jet-packov. Vydá sa preto na cestu a prejde Shelbyville a Ogdenvill až do Guidopolisu, kde všetci hovoria s New Jerseyským prízvukom. V obchode Mook-E-Mart konečne zoženie mlieko, no odťahovák - chlapík menom Louie mu odtiahne auto. Ukáže Homerovi pôžitok z odťahovania áut a súhlasí, že pomôže Homerovi stať sa úspešným odťahovačom. Jeho jediná podmienka je, aby sa držal svojho mesta a neodťahoval autá v Louieho rajóne.

Doma sa Maggie podarí osamostatniť, vďaka žene, ktorá prišla z organizácie C.R.I.E. Na druhý deň si Maggie dokonca spraví vlastné raňajky.

Homer sa stane úspešným odťahovačom áut, no odťahuje autá už takmer každému. Dokonca odtiahne aj vrtuľník Arnieho Piea, alebo školský autobus – Ned ho začne volať Towmer (pozn. tow - odťahovať). To sa samozrejme obyvateľom Springfieldu nepáči a rozhodnú sa Homera nachytať na jeho vášeň. Pripravia mu auto, ktoré jednoducho musí odtiahnuť, avšak vymyslia to tak, že auto už bude v Guidopolise (prekryjú tabuľu nápisom : Ste stále v Springielde). Louie unesie Homera a hodí ho do pivnice, kde má zavretých aj ďalších skrachovaných vodičov.

Maggie je už tak samostatná, že si vie napríklad sama ostrihať nechty. Marge sa kvôli tomu cíti nepotrebná a utieka sa k vreci so zemiakmi. Homerova neprítomnosť však spôsobí doslova dopravný kolaps, kde sa po meste premáva vlak, alebo autá parkujú na iných autách (Rainier Wolfcastle tak zaparkuje so svojím autom). Marge sa o Homera bojí, pretože sa už štyri dni nevrátil domov. Maggie sa rozhodne, že Homera zachráni a vezme si na pomoc psa Spasitela (Santa’s Little Helper), za jeho pomoci sa dostane v noci až do Guidopolisu a zachráni Homera zo zajatia. Doma dá Maggie do Margeiných úst svoj cumlík a všetko sa vyrieši.

 

Bartov trest


 Nie je.

 

Gaučový gag

 Celá rodinka je postavená z lego-kociek, v lego obývačke. Homer je postavený spolu s vlasmi (Homer povie: "Wohoo!"), do scény teda zasiahne skutočná ruka, napraví chybu a dá Homerovi menšiu kocku s vlasmi (a povie: "D'oh!").

 


Zaujímavosti/všimli ste si?

...názov epizódy je narážkou na názov filmu z roku 1969 Midnight Cowboy?
...Homer plače doslova nad rozliatym mliekom?

Sledovanosť pri americkej premiére: 7,74 milióna divákov



<< Predchádzajúca epizóda
Nasledujúca epizóda >>