15x20 - Takoví jsme nebyli

Originálny názov: The Way We Weren't
Produkčný kód: FABF13

Scenár: J. Stewart Burns, Réžia: Mike B. Anderson
Premiéra v USA: 9. máj 2004

Referencie: (vysvetlivky) So Happy Together - Turtles [P], In the summertime - Mongo Jerry [P]

Obsah

Obrázok z epizódy 15x20

Marge sa deťom zdôverí, že jej prvý bozk patril Homerovi. Avšak čoskoro sa Homer prizná, že to vlastne tak celkom nebolo...

Homer bol ako malý na tábore, kde stretol prvý krát Lennyho, Carla a ako vedúceho – Vočka. Čoskoro sa však idilický tábor zmenil na nočnú moru a väzenie. Museli pracovať ako pomocníci v kuchyni a umývať riad. Avšak Homer tam z ničoho nič stretol okúzľujúce dievča, žiaľ, nemohol ho vidieť, pretože mu len podával tácku, na ktorej si zabudla zubný strojček. Tak či tak, bola to láska na prvé rozprávanie a dohodli sa na rande, kde dostal svoj prvý bozk. Tiež povedal, že to bolo najkrajšie dievča ktoré videl – samozrejme hneď po Marge ;-).

Čo sa však nestane... Marge prezradí, že to bola ona, koho na tábore stretol a tak začne rozprávať svoju stranu príbehu...

Marge bola na tábore s Patty, Selmou, Helen Lavejoyovou, Luann Van Houtenovou a Cookie Kwanovou. V tábore si Marge nechtiac spálila vlasy a nemala ich modré ale hnedé a rovné. Aj pre to ju Homer nespoznal. A tiež ani ona jeho, pretože mal na oku čiernu pásku (nechtiac sa do neho pred tým bodol nožom).

Bol to najkrajší večer jej života, kedy si dali prvý bozk a vymenili si kamenné polovice srdca. Dohodli sa hneď na ďalšom rande. Marge však čakala márne. Homer sa už neobjavil a tak od žiaľu odišla z tábora. Homer samozrejme objasní, že v ten večer nemohol prísť, pretože sa nedopatrením dostal do tábora na chudnutie, kde musel ostať. Keď prišiel do dievčenského tábora, Marge tam už nebola. Len jej dve fajčiace sestry Patty a Selma.

Marge však jej smútok neprešiel ani po rokoch a keď zistila, že to bol Homer, nahnevala sa práve na neho. Homer netušil čo bude robiť. A pre to, keď bol s Marge večer, ukázal jej jeho tajnosti, kde bola aj polovica kamenného srdca. Vysvitlo, že aj Marge má stále tú svoju a tak si viete predstaviť, čo sa ďalej v ten večer dialo aj bez mojich opisov... ;-)

 

Bartov trest


 Nie je.

 

Gaučový gag

 Simpsonovci sedia na gauči ako obyčajne, keď v tom im ponad hlavy preletia dýky a zabodnú sa do steny. Homer sa pokúsi zobrať si chipsy, no priletí ďalší nôž a zastaví ho.

 


Zaujímavosti/všimli ste si?

Názov epizódy odkazuje na film z roku 1973 – The Way We Were.

Epizóda bola nominovaná na cenu Emmy.



<< Predchádzajúca epizóda
Nasledujúca epizóda >>