18x14 - Zpívá celá spodina

Originálny názov: Yokel Chords
Produkčný kód: JABF09

Scenár: Michael Price, Réžia: Susie Dietter
Premiéra v USA: 4. marec 2007
Hviezdni hostia: Meg Ryan ako Dr. Swansonová, Andy Dick (on sám), James Patterson (on sám), Stephen Sondheim (on sám), Peter Bogdanovich ako psychiater

Obsah

Obrázok z epizódy 18x14

Marge po peknom sne zaspí, čo spôsobí že Bart a ani Lisa nedostanú do školy poriadne desiaty. Bart rozpráva strašidelný príbeh o Dark Stanleyim, ktorý vraždil deti a robil si z nich polievku. Príbeh sa rýchlo šíri, všetci sa boja, Bart predstiera, že sa stal jeho obeťou a vďaka tomu sa môže dosýta najesť v opustenej jedálni. Dav utekajúcich žiakov rozbije vitrínku, ktorú práve nesie Skinner s Chalmersom.

Willie zbiera deti po okolí a prinesie aj tých čo nie sú žiakmi školy. Sú to Cletusove deti, ktoré sa učia doma. Lisa sa ich ujme a robí im učiteľku. Bart musí za svoje správanie navštíviť psychiatra. Deti sa rýchlo učia, ide im hlavne spev a tento ich talent si všimne aj Krusty. Vidí v nich výbornú príležitosť na ďalšie zbohatnutie, podpíše s nimi kontrakt a začínajú vystupovať v jeho show.

Bartove terapie sa skončili, ale jemu chýba psychiatrička, a tak mu Marge zariadi ďalšie. Cletusove deti majú odchádzať na turné, ale ich mame Brandine a tak výnosný biznis končí.

 

Bartov trest


 Nie je.

 

Gaučový gag

 V izbe je namiesto gauča automat na sladkosti, ale namiesto nich sú tam zmenšení členovia rodiny Simpsonovcov a pár ďalších postáv zo seriálu. Do izby pribehne Ralph a "objedná si Homera, odhryzne mu hlavu a odíde preč.

 


Zaujímavosti/všimli ste si?

... Apu je smutný z toho, že ho Snake už menej prepadáva?


<< Predchádzajúca epizóda
Nasledujúca epizóda >>