18x18 - Zmýlená neplatí

Originálny názov: The Boys of Bummer
Produkčný kód: JABF11

Scenár: Michael Price, Réžia: Rob Oliver
Premiéra v USA: 29. apríl 2007

Obsah

Obrázok z epizódy 18x18

Koná sa baseballový zápas mladých hráčov Springfieldu, Bartovi sa podarí chytiť víťaznú loptičku, Springfield postúpi ďalej a Bart sa stáva miestnym hrdinom. Homer a Marge nakupujú, ale Homera to veľmi nebaví, chce si sadnúť, ale nemá kde, a tak si napokon ľahne do postele. Zaspí a keď sa zobudí, je okolo neho kopa ľudí vrátane majiteľa obchodu. Ten mu ponúkne prácu predavača postelí po tom ako vynachváli posteľ, na ktorej spal.

Keď sa odohráva posledný zápas majstrovstiev, Bart má vo svojich rukách víťaznú loptičku, ale nechytí a z hrdinu sa náhle stáva antihrdina. Je terčom posmeškov v celom meste a dokonca aj v Shelbyville o ňom vedia. Homer predá matrac reverendovi a jeho žene, lenže tí sú s ním nespokojní, chcú ho vrátiť, ale napokon ho vymenia za Homerov vlastný, čo však znehodnotí jeho sexuálny život.

Aby získal svoj matrac späť, vkradne sa spolu s Marge do reverendovho domu, sú však prichytení a jediné riešenie je rozdeliť ho na polovicu. Bart zaplaví celé mesto nápismi "Nenávidím Barta Simpsona", aby to všetko ponižovanie už prestalo. Napokon sa uskutoční zápas, aby sa dokázalo, že išlo len o náhodu. Bartovi sa však loptičku nepodarí chytiť a nejde to ani na ďalšie pokusy až sa toho napokon po dlhom čase dočká už takmer prázdne hľadisko.

 

Bartov trest


 Nie je.

 

Gaučový gag

 Simpsonovci behajú okolo stoličiek, skonči sa hudba a Homerovi sa nepodarí si sadnúť.

 


Zaujímavosti/všimli ste si?

... Moe sa vyzliekol na zápase?


<< Predchádzajúca epizóda
Nasledujúca epizóda >>