18x22 - Jak si Kent pustil pusu na špacír

Originálny názov: You Kent Always Say What You Want
Produkčný kód: JABF15

Scenár: Tim Long, Réžia: Matthew Nastuk
Premiéra v USA: 20. máj 2007
Hviezdni hostia: Ludacris, Maurice LaMarche

Referencie: (vysvetlivky) Smallville [S], Star Wars [F], Dr House [S], American Idol

Obsah

Obrázok z epizódy 18x22

Maggie pripomenie Marge, že o tretej majú ísť všetci k zubárovi. Preto čo najrýchlejšie uteká od Selmy a Patty, u ktorých bola na návšteve, pričom cestou sa dostáva do zaujímavých situácii. Homer svojim nariekaním poriadne vyplaší čakajúcich, Lisa si pozrie propagačný film v štýle hip-hopu a Bart si vystrelí zo Skinnera.

Cestou domov sa zastavia na zmrzlinu a Homer si objedná miliónty kornútok. Vďaka tomu sa stane hosťom Brockmanovej show, ale obleje ho horúcou kávou a Kent začne strašne nadávať. Zdá sa, že to nikto nevidel.

Jeho prešľap zistí až Flanders pri sledovaní nahratých relácii. Televízia kvôli nemu dostane vysokú pokutu a Kent dostáva výpoveď. Brockman zostáva u Simpsonovcov. Lisa má plán, ako ho dostať opäť na výslnie. V internetovom vysielaní hovorí pravdu a politike a médiách. Za svoje vystúpenie dostáva novú pracovnú ponuku s vyšším platom.

 

Bartov trest


 Nie je.

 

Gaučový gag

 Sledujeme Tracey Ulman Show spred dvadsiatich rokov. Homer sa snaží urobiť rodinnú fotografiu, ale Bart všetko komplikuje. Napokon sa to podarí v momente keď Homer škrtí Barta.

 


Zaujímavosti/všimli ste si?

...názov tejto epizódy je narážkou na pesničku You Can't Always Get What You Want od skupiny Rolling Stones?


<< Predchádzajúca epizóda
Nasledujúca epizóda >>