18x19 - Hoří!

Originálny názov: Crook and Ladder
Produkčný kód: JABF13

Scenár: Bill Odenkirk, Réžia: Lance Kramer
Premiéra v USA: 6. máj 2007

Referencie: (vysvetlivky) Life in Hell [komiks], Blink 182 [hudba], Kiss [hudba], Elvis Presley [osobnosť], Diabol nosí pradu [F], Forrest Gump [F]

Obsah

Obrázok z epizódy 18x19

Marge dostáva nové číslo časopisu pre matky. Článok o dudlíkoch ju presvedčí o tom, aby ho vzala Maggie. To sa jej nepáči a demoluje celý dom. Marge sa vzdáva, ale žiaden cumeľ nezostal. Tie ktoré priniesol Homer sa jej nepáčia až ju napokon utíši Santova hračka. Tú však pri cumľaní počuť a Homer kvôli tomu nemôže spať.

Kúpi si teda tabletky na spanie, ktoré však spôsobujú námesačnosť. To využije Bart a trochu sa sním v noci pohrá čo vyústi až do zmrzačenia požiarnikov. Novými dobrovoľnými hasičmi sa stávajú Homer, Moe, Skinner a Apu. Konečne nastane prvý požiar a za odmenu sa môžu najesť koľko im hrdlo ráči, dostanú oficiálne filmové bundy až sa stanú podobné odmeny samozrejmosťou a začnú si ich brať automaticky.

Toto okrádanie na vlastné uvidí aj Marge s deťmi a citovo vydierajú Homera, aby s tým prestal. Pri veľkom požiari v jednej budove si Homer vezme ich slová k srdcu, zachráni chamtivého Moea a Apua pred zhorením a stáva sa hrdinom.

 

Bartov trest


 Originálny trest: I will not look up what teacher makes
 Český preklad:   

 

Gaučový gag

 Simpsonovci sedia na gauči a pás ich posúva po umývačke, ktorá ich očistí.

 


Zaujímavosti/všimli ste si?

... Maggie zostavila z kociek nápis No Future (Žiadna budúcnosť)?
... Burns je ľahký ako lístie?


<< Predchádzajúca epizóda
Nasledujúca epizóda >>