18x20 - Stůj, nebo můj pes vystřelí

Originálny názov: Stop Or My Dog Will Shoot
Produkčný kód: JABF12

Scenár: John Frink, Réžia: Matthew Faughnan
Premiéra v USA: 13. máj 2007
Hviezdni hostia: Stephen Hawking, Maurice LaMarche

Referencie: (vysvetlivky) Hellraiser [F], Piatok trinásteho [F], Robocop [F], Transformers [komiks], Patton {F}, Microsoft Office, Babe [F]

Obsah

Obrázok z epizódy 18x20

Homer si myslí, že ide na Október Fest, ale namiesto toho ich Marge zavedie na festival úrody, kde je alkohol naopak úplne zakázaný. Homerovi sa to samozrejme nepáči a chce ujsť, ale podarí sa mu zaviesť celú rodinu do bludiska u kukurice.

Všetci ostatní sa z neho napokon dostanú, len Homer v ňom nechtiac zostáva až do večera. Jeho záchrancom sa stáva Santas Little Helper a na základe toho ho Bart prihlási do psej policajnej akadémie. Po ukončení tréningu sa jeho parťákom stáva Lou.

Bartovi začína jeho pes chýbať. Keď sa vracia po službe domov, nahnevaný, že zločinec ktorého chytil sa nedostal do väzenia, pohryzie Barta. Simpsonovci idú do obchodu, aby Bartovi vybrali nové zvieratko. Zapáči sa mu anakonda a stáva jeho novým maznáčikom. Prinesie ju aj do školy, lenže utečie a v učebni chémie rozbije fľašky s chemikáliami, ktoré vytvoria nebezpečné výpary. Bart je ešte v škole, odpadne, ale príde ho zachrániť jeho anakonda aj pes. Vyberá si svojho psa, ten končí svoju policajnú službu a vracia s k Bartovi.

 

Bartov trest


 Originálny trest: Pearls are not oyster barf
 Český preklad:   

 

Gaučový gag

 Simpsonovci si sadnú na gauč, za nimi prídu ďalší Simpsonovci a taktiež si sadnú k nim na gauč. Ďalším sa to už nepodarí a prichádzajú stále noví, ktorí zaplnia celý dom.

 


Zaujímavosti/všimli ste si?

... bludisko je kvôli zvýšeniu zábavnosti elektrizujúce?
... v tejto epizóde mal vystupovať aj bývalý premiér New Yorku Rudy Guliani, napokon sa v nej však neobjavil?
... Stephen Hawking nevedel vyriešiť bludisko?


<< Predchádzajúca epizóda
Nasledujúca epizóda >>