18x17 - Pařanka Marge

Originálny názov: Marge Gamer
Produkčný kód: JABF10

Scenár: J. Stewart Burns, Réžia: Bob Anderson
Premiéra v USA: 22. apríl 2007
Hviezdni hostia: Ronaldo

Obsah

Obrázok z epizódy 18x17

Na rodičovskom združení žiadajú od rodičov e-mailovú adresu. Marge však ako jediná, ktorá nemá mailový účet čo všetkých prekvapí. Doma ju preto Lisa zaúča do tajomstiev internetu. Marge sa internet veľmi zapáči, odhalí mnoho zaujímavého, ale nikto jej neodpovedá na mail. Internetová reklama ju dovedie na stránku hry Earthland Realms, a tak s ňou začne.

Vytvorí si vlastnú postavičku nápadne podobajúcu sa na seba samú a vstupuje do sveta tejto hry. Veľmi rýchlo si obľúbi a nemôže prestať hrať. Stretáva sa tu s mnohými obyvateľmi Springfieldu, ktorí si taktiež vytvorili svoje postavy. Najsilnejším hráčom virtuálneho sveta je The Shadow Knight, ktorého sa všetci boja. Nie je ním nik iní ako Bart, čo Marge náhodou zistí a jemu to komplikuje hru.

Medzitým sa dá Lisa na futbal a ako sa to Homer dozvie, začne im robiť rozhodcu. Najskôr to neberie vážne, ale po Lisinom dohovore sa naozaj snaží. Lisa si neskôr uvedomí, že môže využiť jeho moc vo svoj prospech predstieraním faulov. Keď mu samotný Ronaldo potvrdí, že Lisa simuluje, dá jej žltú kartu a po protestoch dokonca červenú. Aby si ju udobril, donesie jej futbalové DVD, ktoré je však plné násilia a pochopí, že Homer konal správne, keď ju vylúčil.

V internetovej hre Bart omylom zabije Margeinu postavu. Ten použije všetku svoju silu, aby ju oživil. Do jeho pevnosti prichádzajú ostatní a slabého rytiera porážajú.

 

Bartov trest


 Nie je.

 

Gaučový gag

 Na obrazovke sa zjavia noviny Springfield Shopper s nápisom: "Couch Gag Thrills Nation" ("Gaučové scénky vzrušujú národ").

 


Zaujímavosti/všimli ste si?

... Google vyhodil 629,000 výrazov MARGE SIMPSON?
... Bart oklamal Marge, že hrala jeden a pol dňa vkuse?
... Homer nosí podprsenku?
... skutočný Moe je zviazaný kdesi v sklade?


<< Predchádzajúca epizóda
Nasledujúca epizóda >>