18x16 - Homerazzi

Originálny názov: Homerazzi
Produkčný kód: JABF06

Scenár: J. Stewart Burns, Réžia: Matthew Nastuk
Premiéra v USA: 25. marec 2007
Hviezdni hostia: J.K. Simmons, Betty White, Jon Lovitz ako Enrico Irritazio

Obsah

Obrázok z epizódy 18x16

Simpsonovci oslavujú Homerove narodeniny. Ten nie je schopný sfúknuť sviečky, a preto sa o to snaží až do hlbokej noci. Unavený a bez dychu padá na tortu, sviečka podpáli jeho narodeninovú čiapočku a detektor dymu privolá požiarnikov. V snahe ochrániť pred požiarom najcennejšie veci vloží každý do trezoru jednu - Marge rodinný fotoalbum, Lisa auto Malibu Stacy, Homer parfém zo Star Wars kolekcie a Bart hovoriaceho Krustyho. V trezore rozsvieti chodiaci Krusty svetlá na aute, to spôsobí, že parfém začne vrieť a napokon všetko vybuchne.

Marge smúti za fotografiami. Lisa navrhne spraviť nové a tak sa aj stane. Nový album je na svete. Na jednej z fotografii je zachytený aj škandalózny záber, na ktorom je Duffman s ???.

Marge napadne poslať túto fotografiu do bulvárneho časopisu a zarobiť si tak pár dolárov. Tak sa začína Homerova kariéra paparazza. Stáva sa postrachom celebrít a vrcholom je svadba Rainera Wolfcastla, ktorá sa odohráva za vodopádom. Homer visiaci na lane získava cenné fotografie.

Nahnevané hviezdy to chcú všetko ukončiť a posielajú na Homera paparazza. Ten ho zachytáva v jeho slabých chvíľkach a všetko vychádza v časopise. jeho kariéra končí a zatiaľ čo sa celebrity zabávajú, on sa nudí u Moea. Ale nedá mu to pokoja, prichádza tam a zachytáva ich v neželaných situáciách.

Fotky však nechce použiť a za to je pozvaný na barbecue. Tam Marge ukáže Wolfcastlovi svoj scenár na film, on predstiera svoj nezáujem, ale napokon zistíme, že jej ho ukradol a uviedol pod svojím menom.

 

Bartov trest


 Originálny trest: Global Warming did not eat my homework.
 Český preklad:   

 

Gaučový gag

 Ide o najdlhšiu scénku zo všetkých. Vidíme celý vývoj života na Zemi v podobe Homera, ktorý sa na svojej púti stretáva aj inými obyvateľmi Springfieldu, až príde k domu a sadne si unavený po dlhej ceste na gauč.

 


Zaujímavosti/všimli ste si?

... Simpsonovci vyhoreli už šiesty raz za mesiac?
... Homer presne popísal, čo sa deje v trezore?
... Simpsonovcov z roku 1987 v štýle Tracy Ullman Show?
... Homer sa sprchoval na ulici z hydrantu?
... Wolfcastle mal na party najskôr bielu košeľu s červenou kravatou, neskôr šedú košeľu a čiernu kravatu a v jednom okamihu bol dokonca bez kravaty?


<< Predchádzajúca epizóda
Nasledujúca epizóda >>