20x04 - Speciální čarodějnický díl XIX

Originálny názov: Treehouse of Horror XIX
Produkčný kód: KABF16

Scenár: Matt Warburton, Réžia: Bob Anderson
Premiéra v USA: 2. november 2008

Referencie: (vysvetlivky) Transformers [F], It's The Great Pumpkin Charlie Brown [F], Mad Men [S], Planéta opíc [F]

Obsah

Obrázok z epizódy 20x04

Úvod
V úvodnej scénke sa na elektronickom zariadení pokúša Homer zvoliť za prezidenta Obamu, no prístroj vždy pridáva hlasy jeho protikandidátovi McCainovi. Nakoniec ho prístroj vcucne do seba a Homera zabije.

Bezmenná paródia s robotmi (paródia na film Transformers)
Bart kúpi Lise na Vianoce autíčko pre bábiky Malibu Stacy, ktoré je v skutočnosti robot – transformér. Toto autíčko prebudí všetky ďalšie elektrické zariadenia v dome a začne sa boj robotov.

Ako dostať mŕtvych do reklamy
Rodičia odnesú Maggie do jaslí a nechajú ju tam, pričom jediná známa tvár v jasliach je plagát Krustyho. Krusty ho však kvôli neplateniu nechá zničiť a Homer sa potom príde Krustymu sťažovať, že Maggie za neho plače a nešťastnou náhodou Krustyho zabije. Homera si potom najmú reklamní agenti, pretože je dobrý v zabíjaní celebrít a mŕtve celebrity sa dajú použiť do reklám zadarmo. Nahnevané celebrity sa z neba prídu pomstiť a zabijú Homera, ktorý ich potom nepustí naspäť do neba.

To je veľký dyňák, Milhouse (paródia na anim. seriál Charlie Brown)
Lisa and Milhouse očakávajú príchod obrovského dyňáka. Ďyňák sa nakoniec zrodil s Milhouseovej čistej detskej viery. No dyňák je šokovaný, ako ľudia používajú tekvice a rozhodne sa pomstiť sa ľuďom aj za svoje menšie kolegyne. Lisa potom vnukne Milhouseovi nápad, aby sa z jeho detskej viery zrodil obrovský moriak Tom, ktorý nakoniec zneškodní dyňáka. Tom ich chce nakoniec všetkých zjesť.

 

Bartov trest


 Nie je.

 

Gaučový gag

 Nie je.

 


Zaujímavosti/všimli ste si?

Sledovanosť pri americkej premiére: 12,48 milióna divákov


<< Predchádzajúca epizóda
Nasledujúca epizóda >>