20x16 - Kráska přes internet

Originálny názov: Eeny Teeny Maya Moe
Produkčný kód: LABF06

Scenár: John Frink, Réžia: Nancy Kruse
Premiéra v USA: 5. apríl 2009

Obsah

Obrázok z epizódy 20x16

Homer sa rozhodne stráviť viac času s Maggie a skončí s ňou u Vočka, ktorý čistí bar kvôli rande a zistí, že vlastne má okná, ktoré pred tým boli zanesené nánosom špiny. Pred oknami je ihrisko. Homer tam nechá Maggie, zatiaľ čo on je stále v bare, no pozoruje ju cez okná. Ostatné deti na ihrisku však Maggie nemajú vôbec radi.

Marge si všimne, že Maggie je nesvoja, keď sa s Homerom vracia a podozrieva Homera, že ju zanedbáva. Nainštaluje teda malú kameru na Maggiine vlasy a zistí, že Maggie je šikanovaná násilníckymi deťmi. Najprv je Marge veľmi prekvapená, no potom uvidí Homera, ako aj on zistil čo ostatné deti robia. Chcel Maggie zachrániť no aj jeho zbil Kearneyho syn. Maggie skočila Homerovi na pomoc a Homer povedal, že miluje aj ju a aj Marge. Pohnutá Marge sa rozplače a povie Homerovi, že je úžasný otec.

Medzitým Vočkove rande, ktoré sa vyhľadal cez internet nedopadne tak, ako by predpokladal. Dievča s ktorým si písal sa volá Maya, no je extrémne nízka. Vočko sa však aj tak do nej zamiloval ale bál sa čo si budú o ňom myslieť jeho priatelia. Voško sa rozhodol zobrať Mayu na dvojité rande s Marge a Homerom a ani jeden z nich nevyzeral, že by ich trápil Mayin vzrast. Homer si však všimol jej inteligenciu a jemnosť, preto navrhol Vočkovi, nech ju požiada o ruku. Vočko zobral Homerovu radu v úvahu a požiadal Mayu o ruku pričom ona vtipkovala o svojej veľkosti a on sa k nej pridal. To ju však urazilo a odmietla svadbu. Zdrtený Vočko sa preto začal radiť s Lennym a Carlom, ktorý mu poradili aby spravil niečo riskantné, čím by sa Mayu získal späť.

Vočko sa teda rozhodol podstúpiť operáciu aby bol kratší. Doktor Riviera súhlasil s uskutočnením operácie. Maya však zastavila Vočka tesne pred operáciou a povedala, že ona chce niekoho, kto ju vidí ako krásnu a nie ako krátku a niekoho, kto sa nepotrebuje skrátiť len preto, aby ju miloval. Vočko však na operácií trval a tak ho Maya nadobro opustila. Homer teda povedal Vočkovi aby si zapamätal, že ak ho raz niekto miloval, môže ho milovať znovu.

Epizóda sa končí s Vočkom, ktorý rozmýšľa...

...ako ho mohla tak malá žena, nechať sa cítiť tak veľkým.

 

Bartov trest


 Nie je.

 

Gaučový gag

 Rodinka je sériou animovaných kociek. Homer je nahý až kým Marge nedá preč aj poslednú kocku, ktorá ho zakrýva.

 


Zaujímavosti/všimli ste si?

Názov je paródiou na detskú riekanku „Eeny Meeny Miny More“.

V epizóde zaznie hudba známeho skladateľa Philipa Glassa.

Keď Vočko zapne televíziu akurát ide scéna z filmu Karlík a továreň na čokoládu.

Hank Azaria bol za túto epizódu nominovaný na Emmy.



<< Predchádzajúca epizóda
Nasledujúca epizóda >>