20x01 - Sexy koláčky a hlupák v nesnázích

Originálny názov: Sex, Pies and Idiot Scrapes
Produkčný kód: KABF17

Scenár: Kevin Curran, Réžia: Lance Kramer
Premiéra v USA: 28. september 2008
Hviezdni hostia: Julia Louis-Dreyfus ako Gloria, Robert Forster ako Lucky Jim, Joe Mantegna ako Tlstý Tony

Referencie: (vysvetlivky) Batman [komix], Hulk [komix], Fantastická štvorka [komix], Star Trek [S], Sex, Lies, and Videotape [F], Dog the Bounty Hunter [S], Dirty Deeds Done Dirt Cheap - AC/DC [P], French Connection [F], Planet Terror [F], Electric Avenue - Eddy Grant [P], Toora Loora Loora [P]

Obsah

Obrázok z epizódy 20x01

Prehliadka prvého nealkoholického dňa sv. Patrika je prerušená potýčkou medzi Írčanmi a Severo-Írčanmi, na ktorej sa zúčastní aj Homer. Skupinka hladných detí ukradne Marge jej piknikový kôš. Kôš jej však vráti Patrick Flannery, ktorý deťom hodil hlávku šalátu. Marge mu z vďačnosti ponúkne jeden koláčik a Patrick jej ponúkne prácu v jeho pekárni. Homer je kvôli výtržnostiam vzatý do väzby. Jeho kaucia je príliš vysoká a tak vyhľadá ručiteľa Luckyho Jima. U ručiteľa sa stretne s Vlkom – lovcom ľudí, ktorý hneď Homera inšpiruje k tomu, aby sa tiež stal lovcom ľudí. Homera na svojej prvej misii náhodou zachráni Ned Flanders a Homer mu navrhne, aby s ním lovil ľudí.

Marge sa dozvie, že nevedomky pracuje v erotickom pekárstve. Patrick jej však povie, že má na veľký talent a tak ju presvedčí, aby zostala. Zdá sa, že Homerovi aj Marge sa v ich nových zamestnaniach darí. Homer a Ned sa vydajú chytiť mafiána Tlstého Tonyho a nakoniec vrazia svojím autom do vozňa podzemky. Ned kvôli Homerovej ľahostajnosti k zákonu pri chytaní zločincov s ich partnerstvom skončí. Ned príde k Lucky Jimovi a oznámi mu, že s lovením ľudí končí, no Jim Nedovi povie, že treba dolapiť Homera, pretože sa nedostavil k súdu za výtržnosti na deň sv. Patrika.

Ned si na Homera počká v jeho dome. Homer utečie a začne sa naháňačka. Po naháňačke zostane Ned visieť zo žeriavu a žiada Homera o pomoc. Tomu sa preblysknú všetky šťastné momenty z Nedom a pokúsi sa Neda vytiahnuť za ruku hore. Nakoniec však obaja spadnú do mokrého cementu, ktorý po ich páde hneď stuhne. Polícia Homera zatkne a epizóda sa končí tak, že Homer vo väzení dostane tortu od Marge (okrem toho vidíme aj Leváka Boba, ako znova utečie z väzenia).

 

Bartov trest


 Nie je.

 

Gaučový gag

 Simpsonovci sú zapúzdrení do karbonitu (špeciálna látka zo Star Wars) a odnesie ich Boba Fett.

 


Zaujímavosti/všimli ste si?

Sledovanosť pri americkej premiére: 9,3 milióna divákov


<< Predchádzajúca epizóda
Nasledujúca epizóda >>