20x17 - Hodný, zlý a zfetlá

Originálny názov: The Good, the Sad and the Drugly
Produkčný kód: LABF07

Scenár: Marc Wilmore, Réžia: Rob Oliver
Premiéra v USA: 19. apríl 2009
Hviezdni hostia: Anne Hathaway ako Jenny

Obsah

Obrázok z epizódy 20x17

Milhouse a Bart povolia každú skrutku v škole a spôsobia tak chaos, keď sa všetko začne rozpadať. Milhousa vylúčia zo školy na týždeň. Bartovi sa však nič nedokáže a on len sľúbi, že bude chodiť Milhousa navštevovať každý deň.

Homer neskôr vysadí Barta u starého otca Simpsona. Tam sa Bart okamžite beznádejne zaľúbi do dievčaťa, ktoré sa volá Jenny. Ona je zjavne veľmi poslušné a dobré dievča a tak sa aj Bart snaží vypadať čo najlepšie. Rozhodne sa teda ako nový dobrý Bart pozvať Jenny na večeru. Avšak objaví sa Milhouse a nastraší Barta, že Jenny povie pravdu o Bartovej temnej povahe, pretože Bart ho zabudol navštíviť počas jeho vylúčenia. Milhouse sa teda začne objavovať na schôdzkach Barta a Jenny. Nakoniec sa Bart prizná Jenny a povie jej, aký bol jeho život pred tým ako ju spoznal a, že len predstieral svoju dobrú povahu, aby s ňou mohol nadviazať vzťah. Pokračuje však, že teraz sa už naozaj zmenil a to len kvôli nej.

Jenny sa síce poteší, že sa Bart priznal, no nemôže mu odpustiť a ani mu už dlhšie dôverovať a tak odíde. Bart so zlomeným srdcom jej teda kúpi kyticu ruží a ospravedlní sa za klamanie a predstieranie charaktery. Napokon sa však ukáže, že ruže boli pre Milhousa. Uzmieria sa a začnú sa spolu znovu baviť.

Medzitým začne Lisa písať správu na tému ako bude Springfield vyzerať o 50 rokov. Čoskoro však zistí, že budúcnosť vyzerá hrozivo a začne strašiť svojich spolužiakov so svojimi strašnými víziami. Homer a Marge ju zoberú ku psychiatrovi, ktorý predpíše Lise „šťastné pilulky“. Lisa je najprv skeptická, no potom ako si zoberie prvú stráca kontakt s realitou a všade vidí len usmievavých ľudí. Marge sa však čoskoro rozhodne, že jej lieky vysadí, pretože vidí jej závislosť a zlé vplývanie na ňu.

Všetko sa teda končí dobre aj s Bartom a Lisou – ako inak, veď sú to Simpsonovci.

 

Bartov trest


 Originálny trest: I will not mock teacher's outdated cell phone.
 Český preklad:   Nebudu se posmívat, že učitelův mobil je cihla

 

Gaučový gag

 Simpsonovci sa predierajú džungľou aby sa dostali ku gauču, keď nakoniec nájdu seba samých ako opice sedieť na gauči.

 


Zaujímavosti/všimli ste si?

Anne Hathaway, ktorá v epizóde dabovala Bartovu priateľku Jenny bola odmalička fanúšičkou Simpsonovcou.

Epizódu si pozrelo 6,50 milióna ľudí.



<< Predchádzajúca epizóda
Nasledujúca epizóda >>