03x21 - Černý vdovec

Originálny názov: Black Widower
Produkčný kód: 8F20

Scenár: Jeff Martin, Réžia: Wesley Archer
Premiéra v USA: 23. apríl 1992

Referencie: (vysvetlivky) Sloní Muž [F], Psycho [F], Mission: Impossible [F], Somethin' Stupid - Nancy Sinatra & Frank Sinatra [F], MacGyver [S]

Obsah

Obrázok z epizódy 03x21

Selma má pre Simpsonovcov prekvapenie. To prekvapenie je jej nový priateľ Sideshow Bob (Levák Bob), o ktorom si myslí, že už nie je zločinec. Bart mu neverí a snaží sa každého presvedčiť, že je zločinec. Po pár dňoch sa Sideshow Bob rozhodne, že sa so Selmou ožení a požiada ju o ruku. Po svadbe idú spolu na svadobnú cestu, kde ju Sideshow Bob plánuje zabiť. Sideshow Bob čaká, že si Selma ako vždy po MacGyverovi zapáli cigaretu, a preto pustí plyn.

Bart príde nato, že ju chce Bob zabiť a snaží sa to povedať ostatným. Sideshow Bob zatiaľ vidí, ako vybuchuje izba Selmy a raduje sa z toho. Príde polícia, zatkne ho a Bart mu povie príbeh ako sa to všetko stalo. Selma prežila a ten výbuch bol iba nešikovnosť Wigguma. Takto Bart druhýkrát dostal za mreže Sideshow Boba.

 

Bartov trest


 Originálny trest: Funny noises are not funny
 Český preklad:   Humorné zvuky nejsou humorné

 

Gaučový gag

 V obývačke sú už dvaja zlodeji, ktorí držia gauč. Rodinka sa naň posadí, ale zlodeji ich zhodia na zem. V obývačke chýbajú aj ostatné veci - obraz, lampa...

 


Zaujímavosti/všimli ste si?

...Sideshow Bob vo väzení vyrábal značky s nápismi: Die Bart (zomri Bart) Doa Bart(?) IH8 Bart (I Hate Bart - neznášam Barta)?
...Sideshow Bob mal väzenské číslo 24601?
...bar, v ktorom Bob spieval karaoke mal názov The Happy Sumo?
...Selma nemá ani chuť ani čuch?


<< Predchádzajúca epizóda
Nasledujúca epizóda >>