09x07 - Dvě paní Nahasapeemapetilonové

Originálny názov: The Two Mrs. Nahasapeemapetilons
Produkčný kód: 5F04

Scenár: Richard Appel, Réžia: Steven Dean Moore
Premiéra v USA: 16. november 1997
Hviezdni hostia: Andrea Martin ako Apuova mama

Referencie: (vysvetlivky) Men in Black [F], Horúčka sobotňajšej noci [F], My Guy - Mary Wells [P], Hot Blooded - Foreignor [P], Stayin' Alive - Bee Gees[P], (They long to be) Close to you - Carpenters [P]

Obsah

Obrázok z epizódy 09x07

Apu sa stáva jedným z najvyhľadávanejších starých mládencov v Springfielde. Trvá to až dovtedy, kým mu jeho matka nepošle správu, ktorá sa týka už pripraveného sobáša. Keď mu Homer povie, aby svojej matke povedal, že už je ženatý, tak jeho matka príde do mesta, aby sa stretla s jeho ženou. A tak jej povedia, že Marge je jeho žena a Bart, Lisa a Magiie jeho deti. Keď pani Nahasapeemapetilonová uvidí Homera a Marge v posteli a vedľa na dlážke spať Apuho, uvedomí si, že ju oklamali.

A tak matka plánuje svadbu aj ďalej. Apu upadá do depresie a deň svadby prichádza. Keď však uvidí Manjulu (nevesta), zistí, že je to pekná, vtipná žena. Homer sa pokúša svadbu zastaviť, ale Apu a Manjula sa nakoniec rozhodnú, že sa napokon vezmú.

 

Bartov trest


 Nie je.

 

Gaučový gag

 Bart sa objaví za televízorom, obzrie sa okolo, uteká z obrazu a príde s dvoma farebnými sprejmi späť. Nastrieka hrubé náčrty rodiny na gauč, podpíše sa "El Barto", zasmeje sa a uteká preč.

 


Zaujímavosti/všimli ste si?

... Bart a Lisa majú na svadbe indické oblečenie?
... Kwik-E-Mart neprijíma šeky, kreditky alebo stravné lístky?
... Moe má na sebe tričko Veľkonočných ostrovov?
... Smithers bol v obecenstve na aukcii?
... Apu spí v Bartovom - Krustyho spacom vaku?


<< Predchádzajúca epizóda
Nasledujúca epizóda >>