09x11 - Všichni zpívají a tančí

Originálny názov: All Singing, All Dancing
Produkčný kód: 5F24

Scenár: Steve O Donnell, Réžia: Mark Ervin
Premiéra v USA: 4. január 1998
Hviezdni hostia: George Harrison (George Harrison), Patrick Stewart (Stonecutter Číslo Jeden), Phil Hartman (Lyle Lanley)

Referencie: (vysvetlivky) Dobrý, zlý a škaredý [F]

Obsah

Obrázok z epizódy 09x11

Keď si Homer požičia westernový film, aby si ho cez víkend pozrel, je znechutený, keď zistí, že v skutočnosti je to muzikál. Marge mu rýchlo pripomína staré časy, kedy všetky ich problémy nejako prespieval a pretancoval a v zostrihu sa začnú ukazovať predchádzajúce hudobné momenty Simpsonovcov.

Čoskoro na to, Snake vstúpi do domu cez okno a vyhrozuje im zastrelením, ale radšej odchádza, keď ich vidí spievať všetko čo povedia. Po ďalšom zostrihu sa Snake vráti vyhrozujúc im, že ich zabije kvôli tomu, že mu do hlavy tlačia nepríjemné tóny. Snake ale nemá náboje, takže znova opúšťa dom. Keď Homer uzná, že existujú aj horšie veci ako hudobné komédie, Snake sa vráti, ale oni mu povedia, že spievajú a on odíde. Počas záverečných titulkov, sa Snake sťažuje na hudbu a vystrelí niekoľkokrát zo zbrane.

 

Bartov trest


 Nie je.

 

Gaučový gag

 Rodina beží dovnútra. Zrazu sa pohne podlaha ako dopravný pás od gauča (je to narážka na kreslený seriál Jetsonovci). Bart, Marge, Lisa a Maggie sa usadia a len Homer padne a je odtiahnutý.

 


Zaujímavosti/všimli ste si?

... Homer odrazí televízor mimo scény vo zvučke?


<< Predchádzajúca epizóda
Nasledujúca epizóda >>