09x15 - Poslední pokušení Krustyho

Originálny názov: The Last Temptation of Krust
Produkčný kód: 5F10

Scenár: Donick Cary, Réžia: Mike B. Anderson
Premiéra v USA: 22. február 1998
Hviezdni hostia: Jay Leno ako on sám, Bruce Baum ako on sám, Janeane Garofalová ako on sama, Bobcat Goldthwait ako on sám, Hank Williams Jr. ako on sám, Steven Wright ako on sám

Referencie: (vysvetlivky) Ženatý zo záväzkami [S], Le retour du Jedi {F}, Popoluška [K], Gróf Monte Christo [K] , Mad Magazine, Raw Hide - Link Wray [P]

Obsah

Obrázok z epizódy 09x15

Simpsonsovci idú do nákupného strediska kúpiť topánky a jeden chlapík ich donútil ísť na komediálne predstavenie. Bart zistí že nie je pozvaný Krusty, a začne otravovať Joe Lena, aby bol Krusty časťou predstavenie. Krusty súhlasí a predvedie jeho typickú šou, ale je vypískaný. Bart pozve Krustyho na večeru so svojou rodinou. Zatiaľ u Simpsonovcov, žiada Krusty o radu pre svoju šou.

Snaží sa, ale nejde to. Preto zvolá tlačovú konferenciu na svoje oficiálne odstúpenie, začne hovoriť o živote a rozosmeje reportérov. Po tomto prevrate sa rozhodne vrátiť ku komédii, a začne robiť svoju pravidelnú šou. Pár biznismenov ho prehovorí na natočenie komerčnej reklamy na auto "Canyonero". Povie o tom každému u Moa a stratí podporu divákov.

 

Bartov trest


 Originálny trest: Pain is not the cleanser
 Český preklad:   Bolest není očistná

 

Gaučový gag

 Všetci majú svoje zadné časti tela v plameňoch a bežia ku gauču naplnenému vodou. Skočia na gauč, potom z nich syčí para.

 


Zaujímavosti/všimli ste si?

... keď sa Krusty prechádza po pódiu na tlačovke, zdvihne všetky 4 mikrofóny?
... Moe má V.I.P. vchod?
... na konci titulkov Bart prečíta, že Jay Leno bolo jediné meno hosťa, ktoré bolo spomenuté?
... Smiech Dr. Dlahu trvá 10 sekúnd?
... Krustyho noviny hovoria že on je miestny klaun?
... Bart nosí Lisine topánky a ona jeho?


<< Predchádzajúca epizóda
Nasledujúca epizóda >>