11x07 - Osm raubířů

Originálny názov: Eight Misbehavin'
Produkčný kód: BABF03

Scenár: Matt Selman, Réžia: Steven Dean Moore
Premiéra v USA: 21. november 1999
Hviezdni hostia: Jan Hooks ako Manjula, Garry Marshall ako Larry Kittkill, Butch Patrick

Referencie: (vysvetlivky) Ikea [spoločnosť], Welcome to My Nightmare - Alice Cooper [P], Bad, Bad Leroy Brown - Jim Croce [P], Welcome to the Jungle - Guns & Roses [P], Pepsi [nápoj], Danger Zone - Kenny Loggins [P]

Obsah

Obrázok z epizódy 11x07

Apu a jeho manželka sa rozhodnú mať deti a z krátkych deväť mesiacov porodí Manjula osmorčatá. Obyvatelia mesta Springfield oslávia narodenie detí a pomoc poskytnú aj sponzori. Zanedlho porodí jeden shelbyvillský pár deväť detí a všetka pozornosť sa sústredí na nich. Apu a Manjula zostávajú na svoje deti sami. Je to mimoriadne ťažká úloha a rodičia ju nezvládajú.

Majiteľ Sprigfieldskej ZOO im ponúkne neustálu starostlivosť o ich deti, avšak ako exponáty za sklom v ZOO. Apu jeho ponuku prijíma. Z detí sa stáva hlavná atrakcia a majú niekoľko vystúpení denne. Apu chce vypovedať zmluvu a odmiesť si deti naspäť domov, ale nie je to možné, preto ich s pomocou Homera musí ukradnúť.

 

Bartov trest


 Originálny trest: Indian burns are not our cultural heritage
 Český preklad:   Vypalování indiánských vesnic není naším kulturním zvykem

 

Gaučový gag

 Po tom ako si rodina sadne na gauč, celý sa otočí a môžeme vidieť akéhosi vedca a Neda Flandersa spútaného k stene dolu hlavou. Vedec sa šialene smeje, zatiaľ čo Ned kričí.

 


Zaujímavosti/všimli ste si?

...Homer si mylne myslí, že Apu je americký Indián?


<< Predchádzajúca epizóda
Nasledujúca epizóda >>