11x15 - Nemožný misionář

Originálny názov: Missionary: Impossible
Produkčný kód: BABF11

Scenár: Ron Hauge, Réžia: Steven Dean Moore
Premiéra v USA: 20. február 2000
Hviezdni hostia: Betty Whiteová

Referencie: (vysvetlivky) Mission: Impossible [F], Teletubbies [S], Comfortably Numb - Pink Floyd [P], Futurama [S], Akty X [S], Family Guy [S]

Obsah

Obrázok z epizódy 11x15

Homer anonymne daruje 10 000 dolárov televíznej spoločnosti, aby tak zachránil britský komediálny seriál. Je však okamžite vystopovaný a priznáva sa, že tie peniaze nemá. Musí preto utekať pred davom rozzúrených televíznych postáv, aby si zachránil kožu.

Pomoc mu poskytuje reverend Lovejoy, ktorý ho vyšle na kresťanskú misiu do južného Pacifiku. Jeho úlohou je pomáhať miestnym obyvateľom a učiť ich vieru. On však svoju úlohu vidí inak a rozhodne sa postaviť na ostrove kasíno. V Springfielde sa medzitým stáva hlavou rodiny Bart, ktorý chodí namiesto neho do práce. Homerove kasíno spôsobuje ostrovu problémy, deti sa stávajú gamblermi a dospelí alkoholikmi.

Homer pochopí svoju chybu a sám pokračuje v stavbe kostola. Zvony bijúce na dokončenom ostrove však spôsobia výbuch sopky a pri pohľade na Homera padajúceho do lávy sa dostávame do štúdia FOX-u, ktorý pýta od divákov peniaze na ďalšie pokračovanie Homerovho dobrodružstva.

 

Bartov trest


 Originálny trest: A belch is not an oral report
 Český preklad:   Krknutí se neuznává jako referát

 

Gaučový gag

 Gauč je na stanici metra, konkrétne na zastávke Evergreen Terrace. Všetci si sadnú na gauč. Príde metro a celá rodina ním odíde. Gauč zostane prázdny.

 


Zaujímavosti/všimli ste si?

...Homer má teraz svoje vlastné parkovacie miesto?


<< Predchádzajúca epizóda
Nasledujúca epizóda >>