13x03 - Homer barmanem

Originálny názov: Homer the Moe
Produkčný kód: CABF20

Scenár: Dana Gould, Réžia: Jen Kamerman
Premiéra v USA: 18. november 2001
Hviezdni hostia: R.E.M.

Referencie: (vysvetlivky) Šialený Max 2 [F], Wooly Bully - Sam the Sham & the Pharaohs [P], Colour my world - Chicago [P], I Love Rock 'n' Roll - Joan Jett & the Blackhearts [P], It' the End of the World as We Know It (And I Feel Fine) - R.E.M. [P]

Obsah

Obrázok z epizódy 13x03

Po tom čo Homer vypovie svoju historku o tom, ako Bart kopal dieru v zemi, Moe si uvedomí rutinu svojho baru. Aby nabral nové myšlienky a inšpiráciu, vracia sa na univerzitu. Dočasným vedením baru je poverený Homer. Moe zisťuje, že jeho bar je zastaraný, že potrebuje nový vietor v podobe nových ľudí.

Keď sa vracia, mení svoj bar na moderný nóbl podnik, v ktorom budú mať koncert aj REM. Do tohto prostredia však nezapadnú starí štamgasti, a preto si Homer otvára vo svojej garáži nový bar. Moe po chvíli zisťuje, že jeho bar už nie je tým čím býval a že do vôbec neuspokojuje. Zisťuje však aj to, že Homer si našiel dobú náhradu. Moe namieta, že je nelegálne mať v dome bar.

Homer to má však dobre premyslené a jeho bar je tak v podstate lovecký klub. Moe ho upozorňuje, že Homer bude musieť ísť na lov, aby z toho mohol byť lovecký klub, a tak ide Homer poľovať. Lov končí nešťastným postrelením Moea, ale zato vzájomným uzmierením.

 

Bartov trest


 Originálny trest: A burp in a jar is not a science project
 Český preklad:   Krknutí do zkumavky není vědecký projekt

 

Gaučový gag

 Simpsonovci prezlečení za hráčov amerického futbalu a bojujú o loptu. Boj vyhráva Maggie a zatancuje víťazný tanec.

 



<< Predchádzajúca epizóda
Nasledujúca epizóda >>