13x10 - Napůl slušný návrh

Originálny názov: Half-Decent Proposal
Produkčný kód: DABF04

Scenár: Tim Long, Réžia: Lauren MacMullan
Premiéra v USA: 10. február 2002
Hviezdni hostia: Jon Lovitz ako Artie Ziff

Referencie: (vysvetlivky) Sex v meste [S], Neslušný návrh [F], Dream Baby - Roy Orbison [P], Wooly Bully - Sam the Sham & the Pharaohs [P], Suicide is Painless - Al DeLory [hudba], Georgy Girl - Seekers [hudba], Disco Inferno - Trammps [P], Precious and Few - Climax [P], Sweet Dreams (Are Made of This) - Eurythmics [P]

Obsah

Obrázok z epizódy 13x10

Marge nemôže kvôli Homerovmu chrápaniu už niekoľko nocí spať. Operácia, ktorá by odstránila tento problém je však veľmi drahá, a preto aby sa Marge poriadne vyspala, odchádza ku svojim sestrám. Tie napíšu list Artiemu Ziffovi a ten na ďalší deň prichádza pozrieť Marge. Ponúka jej milión dolárov za jeden spoločne strávený víkend. Peniaze môžu vyriešiť Homerove chrápanie, a preto aj napriek počiatočnému nesúhlasu napokon pristane na jeho ponuku.

Artie organizuje rekonštrukciu maturitného večierku. Homer všetko vidí a myslí si, že ho už Marge nemá rada. Odchádza spolu s Lennym pracovať na životu nebezpečné ropné vrty. Marge sa vracia domov a zisťuje čo sa stalo. Vyberá sa za svojim manželom, ktorý medzitým spôsobil požiar a je v ohrození. Homer a Lenny sú zachránení a rovnako sa podarí vyriešiť aj problém s chrápaním.

 

Bartov trest


 Originálny trest: I will not bite the hand that feeds me Butterfingers
 Český preklad:   Už nikdy nekousnu do ruky, která mě krmí máslovými prstíky

 

Gaučový gag

 Exekútori odnesú gauč, Homer sa rozplače, Marge je prekvapená a deti si sadnú na zem aby mohli pozerať TV.

 


Zaujímavosti/všimli ste si?

Názov tejto epizódy je odvodený od filmu Neslušný návrh.


<< Predchádzajúca epizóda
Nasledujúca epizóda >>