13x20 - Malá vysokoškolačka

Originálny názov: Little Girl in the Big Ten
Produkčný kód: DABF15

Scenár: Jon Vitti, Réžia: Lauren MacMullan
Premiéra v USA: 12. máj 2002
Hviezdni hostia: Robert Pinsky

Referencie: (vysvetlivky) 2001 : Vesmírna odysea [hudba], Ružový panter - Henry Mancini [hudba], All Star - Smash Mouth [P], Xena [S], Gravity's Rainbow - Thomas Pynchon [K], The Metamorphosis - Franz Kafka [K], Tubthumping - Chumbawamba [P], Thus Spoke Zarathustra - Richard Strauss [P]

Obsah

Obrázok z epizódy 13x20

Lisa prepadá z telocviku. Aby si zachránila kožu, začína navštevovať kurz gymnastiky. Tu sa spriatelí s dvoma dievčatami, o ktorých zisťuje, že sú vysokoškoláčky. Aby si udržala ich priateľstvo, prestiera, že aj ona navštevuje univerzitu. Medzitým je Bart pohryznutý čínskym komárom, ktorý ho nakazí vírusom panda.

Je umiestený do veľkej gule, aby nešíril chorobu ďalej. Lisa žije dvojaký život – život žiačky druhej triedy a život vysokoškoláčky. Toto tajomstvo sa podarí odhaliť Milhousovi. Lisa stráca všetkých svojich kamarátov – mladých, ktorý si myslia, že pre ňou nie sú dosť dobrý, aj tých starších, ktorých klamala o svojom. Bart sa vďaka guli stal populárnejším a práve táto plastová guľa pomáha Lise získať si späť svojich kamarátov, keď v nej skočí priamo na veľkú čokoládovú tortu, čím zašpiní Skinnerove biele sako a úplne ho tým znemožní.

 

Bartov trest


 Nie je.

 

Gaučový gag

 Na gauči sa bozkáva teenager s dievčaťom. Keď prídu Simpsonovci, dievča sa usmeje a teenager sa zľakne.

 



<< Predchádzajúca epizóda
Nasledujúca epizóda >>