06x04 - Návštěva Drsnolandu

Originálny názov: Itchy & Scratchy Land
Produkčný kód: 2F01

Scenár: John Swartzwelder, Réžia: Wesley Archer
Premiéra v USA: 2. október 1994

Referencie: (vysvetlivky) Posledný akčný hrdina [F], Jurský park [F], Disneyland [zábavný park], Pink Floyd : The Wall [F], Horúčka sobotňajšej noci [F], Pinocchio [F], Battlestar Gallactica [S]

Obsah

Obrázok z epizódy 06x04

Po mnohorakom prehováraní a neoblomnom postoji detí, vezmú Homer a Marge deti do zábavného parku - Drsnoland (Itchy and Scratchy Land). Po príjazde do parku je Marge šokovaná drsnosťou a násilnosťou niektorých atrakcií, no nájde pokojné útočisko na ostrove pre rodičov. Bart sa dostane do problémov po tom ako vystrelí plynovú bombu na muža v kostýme Scratchyho, no Homer na tom nie je o nič lepšie, keď kopne obrovského maskota Itchyho do zadku.

Obaja sa ocitnú v parkovom väzení, a Marge si po nich z hanbou príde. Keď sa Simpsonovci chcú dostať z parku, roboti v podobe Itchyho a Scratchyho zrazu zmenia správanie a pokúšajú sa Simpsnovcov zabiť. Lisa zistí, že ostré svetlo robotov znefunkční a tak ich začnú fotiť, aby ich zneškodnili. Nakoniec zábavný park opustia a zhodnú sa na tom, že aj napriek všetkým tým problémom to bola ich úplne najlepší výlet v živote.

 

Bartov trest


 Originálny trest: I am not the reincarnation of Sammy Davis Jr.
 Český preklad:   Už nikdy nebudu tvrdit, že jsem Sammy Davis Junior

 

Gaučový gag

 Simpsonovci sa teleporujú na gauč, v štýle Star Treku.

 


Zaujímavosti/všimli ste si?

...nápis na diaľnici je: "Freeway To Some Other State" (Diaľnica do nejakého iného štátu)?
...Homer zamení 1100 dolárov za bezcenné peniaze Itchyho a Scratchyho?


<< Predchádzajúca epizóda
Nasledujúca epizóda >>