06x07 - Bartovo děvče

Originálny názov: Bart's Girlfriend
Produkčný kód: 2F04

Scenár: Jonathan Collier, Réžia: Susie Dietter
Premiéra v USA: 6. november 1994
Hviezdni hostia: Meryl Streep ako Jessica Lovejoy

Referencie: (vysvetlivky) Planéta opíc [F], Horúčka sobotňajšej noci [F], Mlčanie jahniat [F], Star Trek [S], Mission Impossible [S], Soul Man - Sam & Dave [P], Cat's in the Cradle - Harry Chapin [P], Stayin' Alive - Bee Gees [P]

Obsah

Obrázok z epizódy 06x07

Bart sa zaľúbi do dcéry reverenda Lovejoya Jessicy, ktorá sa vrátila do Springfieldu z internátnej školy. Bart sa teda zapíše do nedeľnej školy, aby upútal jej pozornosť. No to, že sa Bart hrá na milého chlapca jej v skutočnosti vôbec neimponuje. Práve naopak sa jej páči, keď Bart vystrája rôzne hlúposti. Má rada Bartovu zlú stránku a spolu robia rôzne výtržnosti po celom Springfielde. No Jessica zájde priďaleko, keď ukradne peniaze zo zbierky v kostole a všetko hodí na Barta.

Lisa s Bartom sa rozhodnú dokázať jeho nevinu a zájdu za reverendom Lovejoyom, no ten im neverí ani jediné slovo. Nakoniec Lisa reverenda presvedčí, aby sa šli pozrieť do Jessicinej izby, kde nájdu ukradnuté peniaze. Jessica sa obhajuje tým, že to spravila preto, aby na seba upútala viac pozornosti od svojich rodičov.

 

Bartov trest


 Originálny trest: I will not send lard through the mail
 Český preklad:   Už nikdy nebudu posílat sádlo poštou

 

Gaučový gag

 V obývačke je tma. Vidíme 5 párov očí. Keď sa rozsvieti svetlo, vidíme iba oči a po chvíli dobehnú Simpsonovci, posadia sa a nasadia si oči.

 



<< Predchádzajúca epizóda
Nasledujúca epizóda >>