06x13 - ... a s Maggie jsou tři

Originálny názov: And Maggie Makes Three
Produkčný kód: 2F10

Scenár: Jennifer Crittenden, Réžia: Swinton O. Scott III
Premiéra v USA: 22. január 1995

Referencie: (vysvetlivky) Copacabana - Barry Manilow [P], Powerhouse - Raymond Scott [P]

Obsah

Obrázok z epizódy 06x13

Lisa si všimne, že v rodinných albumoch Simpsonovcov nie sú žiadne fotky Maggie. To vedie k vyrozprávaniu príbehu o Maggienom narodení. Homer dostal šek, ktorý ho zbavil všetkých jeho dlhov takže sa rozhodol skoncovať so svojou prácou v Atómovej elektrárni a vynadal pánovi Burnsovi. Potom vzal prácu v bowlingovej herni u Barneyho otca, čím si splnil svoj životný sen. Práve v tú noc bola počatá Maggie, keď on a Marge oslavovali svoj nový život.

Marge neskôr zistí, že je tehotná, ale vie, že Homer by túto novinku určite nechcel počuť, pretože by to znamenalo, že by si musel nájsť novú lepšie platenú prácu. Preto celú vec s tehotenstvom pred Homerom tajila. No Patty a Selma sa čosi dozvedia, a už čoskoro o tom vie celé mesto. Homer sa o tom dozvie tiež a je úplne zničený. Vráti sa naspäť na pracovné miesto v elektrárni a prosí o odpustenie a pán Burns ho prijme naspäť. Jeho život sa stal znovu nudný až kým neuvidel v nemocnici malú Maggie. A prečo v albume nie sú Maggiene fotky? Všetky jej fotky si totiž Homer lepí na stenu svojho pracoviska.

 

Bartov trest


 Originálny trest: ‘Bagman’ is not a legitimate career choice
 Český preklad:   Už nikdy nebudu mafiánem. Z pohledu společnosti to není žádoucí

 

Gaučový gag

 Homer má zbraň a vystrelí do obrazovky smerom k divákom. (je to paródia na klasický začiatok filmov o Jamesovi Bondovi)

 


Zaujímavosti/všimli ste si?

...podľa tejto epizódy sa Homer stal plešatým tak, že si vytrhával vlasy zakaždým, keď mu Marge povedala, že je tehotná?


<< Predchádzajúca epizóda
Nasledujúca epizóda >>