08x06 - Rozdělený Milhouse

Originálny názov: A Milhouse Divided
Produkčný kód: 4F04

Scenár: Steve Tompkins, Réžia: Steven Dean Moore
Premiéra v USA: 1. december 1996

Referencie: (vysvetlivky) American Gladiators [T], "True" - Spandau Ballet [P], "I Love the Nightlife" - Alicia Bridges [P]

Obsah

Obrázok z epizódy 08x06

Simpsonovci usporiadajú večierok a pozvú k sebe Van Houtenovcov, Flandersovcov, Dlahovcov a Lovejoyovcov. Pred všetkými sa manželia Van Houtenovci pohádajú a Luann oznámi, že sa dá s Kirkom rozviesť. Homer si je istý, že jemu a Marge sa nikdy nič podobné nemôže stať Homer, až kým mu Kirk nepovie, ako rýchlo sa veci môžu zmeniť. Homer sa vráti domov a nájde papierik s odkazom, že si má večeru spraviť sám a usúdi z toho, že jeho manželstvu môže byť koniec.

Snaží sa preto Marge zahrnúť láskou, no Marge je z toho otrávená a Homer sa vyberie na súd, aby sa rozviedol. Vráti sa domov a zavolá Marge do obývačky. Prekvapí ju tým, že ju druhýkrát požiada o ruku. Reverend Lovejoy ich opätovne zosobáši v ich obývačke. Kirk sa inšpirovaný prípadom manželov Simpsonovcov rozhodne požiadať Luann o ruku, no ona odmietne.

 

Bartov trest


 Nie je.

 

Gaučový gag

 Všetci si sadnú na gauč a Bart je zelený. Homer prepne kanál a Bart sa zafarbí na červeno. Homer ho plesne po hlave a Bartovo zafarbenie zmizne.

 


Zaujímavosti/všimli ste si?

... Homer sa dnes kúpe vo vani, aj keď obvykle sa sprchuje?
... v Springfielde stojí rozvod iba osem dolárov?
...ako sa vlastne mohol Homer nechať rozviesť, bez toho aby pri tom bola Marge?


<< Predchádzajúca epizóda
Nasledujúca epizóda >>