08x14 - Představují se Itchy, Scratchy a Poochie

Originálny názov: The Itchy & Scratchy & Poochie Show
Produkčný kód: 4F12

Scenár: David S. Cohen, Réžia: Steven Dean Moore
Premiéra v USA: 9. február 1997
Hviezdni hostia: Alex Rocco ako Roger Meyers, Jr., Phil Hartman ako Troy McClure

Obsah

Obrázok z epizódy 08x14

Majiteľ štúdií Itchyho a Scratchyho, Roger Meyers Jr. sa rozhodne zistiť, prečo sa neustále znižuje sledovanosť ich populárnej animovanej relácie, Šou Itchyho a Scratchyho. Spýta sa teda vzorky springfieldskych detí, ako by mohli seriál vylepšiť. Deti navrhnú, že by seriál možno pomohla oživiť nejaká nová postava.

Vytvorí teda s pomocou animátorov novú postavu, psa menom Poochie a vyhlási konkurz na jeho dabing. Homer sa uchádza o dabovanie Poochieho a nakoniec sa mu podarí miesto získať. Spolu s dabingovou herečkou Itchyho a Scratchyho – June Bellamyovou sa zúčastnia rôznych verejných vystúpení, kde odpovedajú na otázky rôznych fanatikov do animákov (je medzi nimi samozrejme aj Komiksák).

Poochieho premiérové vystúpenie však nie je vôbec úspešné, pretože fanúšikom sa nová postava nepáči. Homer sa dozvie, že jeho postavu plánujú scenáristi zabiť a tak sa na protest rozhodne, že takúto scénu nenadabuje. Prečíta teda svoj vlastný srdcervúci dialóg a dúfa, že si tak získa divákov na svoju stranu. No v seriáli sa nič také neobjaví a Poochie nakoniec v seriáli skončí.

 

Bartov trest


 Nie je.

 

Gaučový gag

 Na gauči pred príchodom Simpsonovcov sedia Flinstoneovci.

 


Zaujímavosti/všimli ste si?

... Lisa raňajkuje "Frosted Krusty Flakes?
... Homer si myslí, že kreslené seriály sa vysielajú naživo?

Sledovanosť počas americkej premiéry: 15,7 milióna divákov


<< Predchádzajúca epizóda
Nasledujúca epizóda >>